GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Filmski vikend: "Johnny English" u petak u Karlovcu, u subotu kreće program u Plaškom, i to uz besplatan ulaz

Filmski vikend:

Nakon što su prošlog vikenda najmlađi filmoljupci uživali u "Stopalićima", ovog petka karlovački ljubitelji filma svih generacija mogu pogledati još jedan dugo očekivani film - "Johhny English: Ponovno na zadatku", s uvijek urnebesnim Rowanom Atkinsonom. Film je na rasporedu u 20:30 sati u Domu OSRH Zrinski. Ostalo je još nešto ulaznica pa oni koji žele na film neće pogriješiti ako požure, jer danas još mogu ulaznice kupiti po jeftinijoj pretprodajnoj cijeni u turističkoj agenciji KAtravel ili online na stranici kino.hr.

Još povoljnije, odnosno besplatno, nove avanture Johnnyja Englisha, ali i "Stopaliće" mogu u subotu pogledati žitelji Plaškog, koji se punom parom uključuje u programe tvrtke RADAR i projekt KINO.hr s kino dvoranom smještenom u Domu kulture. Naime, kako je 13. listopada i Dan općine Plaški, oba ova filma bit će prikazana besplatno, s tim da je broj mjesta ograničen što valja naglasiti u slučaju da interes bude veći od kapaciteta. "Stopalići" su na rasporedu u 17 sati, a "Johnny English: Ponovno na zadatku" u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljubitelji filma u Plaškom zaista će se nauživati ovaj vikend, jer dva filma na rasporedu su i u nedjelju, doduše ne više besplatno, ali uz pristupačne cijene od 20 kuna. U 17 sati klinci mogu uživati u animiranom hitu "Vili Kočnica", dok je u 20 sati na rasporedu znanstveno-fantastični triler "Venom", i to u 3D izdanju!

Što se nadolazećih programa tiče, iz tvrtke RADAR najavljuju da će uskoro i mali Karlovčani moći uživati u filmu "Vili Kočnica", dok nas krajem mjeseca, odnosno točno na Halloween ili Noć vještica, dakle 31.10., očekuje novi nastavak ovog iznimno popularnog horrora, koji se izravno nastavlja na radnju iz originalnog filma snimljenog 1978. godine.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!