GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

KINO.hr: Nova filmska uzbuđenja u Karlovcu i Plaškom, od sada i za Plaški moguća online kupnja ulaznica

KINO.hr: Nova filmska uzbuđenja u Karlovcu i Plaškom, od sada i za
Plaški moguća online kupnja ulaznica

Tvrtka Radar kroz projekt KINO.hr nastavlja s distribucijom novih i zanimljivih filmskih naslova u Karlovačkoj županiji. U prvom planu još su uvijek Karlovac i Plaški pa ljubitelje filma u središtu županije Karlovcu i maloj općini Plaški u narednih desetak dana očekuju po dva nova filma.

Prvi su na redu Karlovčani, i to oni najmlađi, koji već u subotu, s početkom u 17 sati u Domu OSRH Zrinski mogu pogledati animirani hit "Vili Kočnica". U imaginarnom svijetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj ceste u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati vjeran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprijete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći usprotiviti i postati globalni heroj?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A, točno na Noć vještica, Karlovčane očekuje uživanje u dugo očekivanom novom filmu "Noć vještica" ("Halloween"). Ignorirajući kontinuitet prethodnih nastavaka, scenaristi Green i Danny McBride sada radnju smještaju u vrijeme četrdeset godina nakon što je Strode, koju ponovno tumači Jamie Lee Curtis, na Noć vještica izbjegla smrtonosni pohod čovjeka pod bijelom maskom.

Film je u Karlovcu na rasporedu u srijedu, 31. listopada, s početkom u 20:30 sati. Dva dana kasnije, u petak 2. studenog, moći će ga pogledati i gledatelji u Plaškom, s početkom u 20 sati.

U Plaškom filmoljupce program očekuje i u subotu, 3. studenog, kada je na rasporedu film "Časna", također s početkom u 20 sati. Kada si časna sestra u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati svećenika i časnu sestru da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2.

Treba dodati i da od sada i žitelji Plaškog mogu kupiti ulaznice online na stranici kino.hr. Karlovčani osim online, u pretprodaji ulaznice mogu kupiti i u turističkoj agenciji KAtravel u Gundulićevoj ulici.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!