GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Trostruki filmski program ovog vikenda u Karlovcu - od sada i školske projekcije otvorene za svu publiku

Trostruki filmski program ovog vikenda u Karlovcu - od sada i
školske projekcije otvorene za svu publiku

Osim sve redovnijeg filmskog programa koji tvrtka RADAR organizira u Karlovcu, ali i Plaškom, Dugoj Resi i povremeno Ozlju, na programu Doma OSRH Zrinski sve češće su i filmske projekcije namijenjene učenicima s organiziranim dolascima. No, kako je prostor vrlo velik, od sada će i te projekcije biti otvorene za svu publiku.

Prva od njih na rasporedu je već danas u 13 sati, a riječ je o hrvatskoj pretpremijeri filma Los Bando. Najbolji prijatelji Grim i Axel od svoje osme godine sanjaju o sudjelovanju na rock natjecanju u Norveškoj. Los Bando Immortale je njihov bend kojemu nedostaje basist, a Axel, pjevač i gitarist, ne zna pjevati. Kad im prihvate prijavu za sudjelovanjem na natjecanju, hitno treba naći rješenje...

Kako smo već najavljivali, ovog vikenda na rasporedu su još dva filma. Večeras u 20:30 sati dugo očekivani nastavak Millenium serijala "Što nas ne ubije", a u subotu u 17 sati na svoje će opet doći najmlađi uz animirani hit "Grinch". Nešto ulaznica još uvijek ima za oba filma, a možete ih kupiti online putem stranice kino.hr, kao i na blagajni Doma Zrinski prije filma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ujedno spomenimo i kako narednog petka, 16. studenog, Karlovčani mogu pogledati film "Bohemian Rhapsody" o slavnoj grupi Queen i Freddy Mercuryju, a KAportal će vas tijekom tjedna i darivati s ulaznicama.

KAportal.hr


Reci što misliš!