GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Trostruki filmski program ovog vikenda u Karlovcu - od sada i školske projekcije otvorene za svu publiku

Trostruki filmski program ovog vikenda u Karlovcu - od sada i
školske projekcije otvorene za svu publiku

Osim sve redovnijeg filmskog programa koji tvrtka RADAR organizira u Karlovcu, ali i Plaškom, Dugoj Resi i povremeno Ozlju, na programu Doma OSRH Zrinski sve češće su i filmske projekcije namijenjene učenicima s organiziranim dolascima. No, kako je prostor vrlo velik, od sada će i te projekcije biti otvorene za svu publiku.

Prva od njih na rasporedu je već danas u 13 sati, a riječ je o hrvatskoj pretpremijeri filma Los Bando. Najbolji prijatelji Grim i Axel od svoje osme godine sanjaju o sudjelovanju na rock natjecanju u Norveškoj. Los Bando Immortale je njihov bend kojemu nedostaje basist, a Axel, pjevač i gitarist, ne zna pjevati. Kad im prihvate prijavu za sudjelovanjem na natjecanju, hitno treba naći rješenje...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako smo već najavljivali, ovog vikenda na rasporedu su još dva filma. Večeras u 20:30 sati dugo očekivani nastavak Millenium serijala "Što nas ne ubije", a u subotu u 17 sati na svoje će opet doći najmlađi uz animirani hit "Grinch". Nešto ulaznica još uvijek ima za oba filma, a možete ih kupiti online putem stranice kino.hr, kao i na blagajni Doma Zrinski prije filma.

Ujedno spomenimo i kako narednog petka, 16. studenog, Karlovčani mogu pogledati film "Bohemian Rhapsody" o slavnoj grupi Queen i Freddy Mercuryju, a KAportal će vas tijekom tjedna i darivati s ulaznicama.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!