GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Filmski prosinac: U Karlovcu nova pretpremijera, filmska uzbuđenja i u Plaškom i Dugoj Resi

Filmski prosinac: U Karlovcu nova pretpremijera, filmska uzbuđenja
i u Plaškom i Dugoj Resi

Tri filma u Karlovcu te po dva u Plaškom i Dugoj Resi očekuju filmoljupce u prvoj polovici prosinca. Riječ je o kvalitetnim novim naslovima pa će zasigurno svatko pronaći ponešto za sebe, ali u prvom planu svakako je nova pretpremijera.

Karlovčani će 7. prosinca moći među prvima u svijetu vidjeti film "Smrtonosni strojevi". Proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens. Tisuće godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Gigantski mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), iz londonskog Lower Tiera, uslijed susreta s opasnim bjeguncem Hesterom Shawom (Hera Hilmar), nalazi se u borbi za vlastiti opstanak. Neočekivani dvojac čiji se putevi nikada nisu trebali sresti, spoj je potpunih suprotnosti koje čine nevjerojatan savez, predodređen da promjeni tijek budućnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo brzo po službenom početku kino prikazivanja, točnije 14. prosinca, karlovački filmoljupci moći će pogledati i film "Spiderman: Novi svijet", a odmah dan poslije na svoje će doći i klinci uz animirani film "Asterix: Tajna čarobnog napitka".

U Plaškom je već ove subote, 1. prosinca, na rasporedu "Bohemian Rhapsody". U Karlovcu je za kartama vladala prava pomama pa je film prikazan dva puta - nema sumnje da po ulaznice treba požuriti u Plaškom. Tjedan dana kasnije, 8. prosinca, najmlađe ljubitelje filma u Plaškom očekuje film "Ralph ruši internet: Krš i lom 2".

U Dugoj Resi će, pak, najviše uživati klinci. Ove subote očekuje ih film "Ringe ringe raja", a dva tjedna nakon toga, 15. prosinca, "Hotel Transilvanija 3 - Praznici počinju".

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!