GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Iznimno uspješno ljetno kino na Starom gradu Dubovcu okončano premijerom novih "Transformersa" - projekata će biti još

Iznimno uspješno ljetno kino na Starom gradu Dubovcu okončano
premijerom novih

U atraktivnom atriju Starog grada Dubovca u Karlovcu od 15. do 21. lipnja održavao se filmski program «Film za van». Program je u Karlovac doveo sedam najvećih filmskih hitova s aktualnog kinorepertoara uključujući i veliki književni i filmski hit "Poruka u boci", koji je otvorio sinoćnji završni dan ljetnog kina na Dubovcu.

Potpuno rasprodana projekcija animiranog filma "Auti 3" otvorila je ovogodišnje izdanje "Filma za van", istovremeno s projekcijama u cijeloj Hrvatskoj, a zbog velikog interesa i rasprodane prve projekcije, novi nastavak "Pirata s Kariba" dobio je i svoju "ponoćnu reprizu".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčani su mogli vidjeti i filmove "Alien: Savez", "Mumija" i "Spasilačka služba", a program je sinoć pet minuta prije ponoći okončan hrvatskom premijerom filma "Transformers: Posljednji vitez". Ukupno je u filmovima u drevnoj dubovačkoj gradini uživalo više od tisuću posjetitelja

Cilj «Filma za van» je omogućiti Karlovčanima da u posebnom ambijentu uz vrhunske tehničke standarde uživaju u recentnim filmskim naslovima, a popunjene projekcije i u ponoćnim terminima dokazuju potrebu za time.

Organizatori ove filmske manifestacije multimedijsko poduzeće RADAR i udruga Izvan fokusa nastavit će organizirati slične filmske manifestacije te u Karlovac dovoditi sve recentnu filmsku produkciju paralelno i sa ostatkom svijeta i Hrvatske.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!