GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

U subotu kreće Filmski EU tjedan - besplatne projekcije europskih filmova u Karlovcu, Ogulinu, Ozlju, Slunju i Kamanju

U subotu kreće Filmski EU tjedan - besplatne projekcije europskih
filmova u Karlovcu, Ogulinu, Ozlju, Slunju i Kamanju

Tek što je završio iznimno posjećen i uspješan ciklus najnovijih filmskih hitova na Starom gradu Dubovcu, kreće novi filmski program - ovog puta posvećen europskom filmu i u organizaciji Kinokluba Karlovac.

U sklopu "Filmskog EU tjedna" bit će prikazano pet filmova u pet gradova i mjesta Karlovačke županije, a sve počinje već ove subote, 24. lipnja, kada će u Kamanju, u Općinskom domu, s početkom u 21 sat, biti prikazan igrani film "Mladost" (Italija/Francuska/Velika Britanija/Švicarska).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tjedan europskih filmova nastavlja se u utorak 27. lipnja u Ogulinu uz francuski film "Pustolovine Adele Blanc-Sec", koji je na rasporedu u 20 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici.

U Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića u Karlovcu u srijedu 28. lipnja na svoje će doći mališani - s početkom u 10 sati moći će pogledati novi film o popularnim Muminima "Mumini i potjera za kometom", koji je napravljen u poljsko-britansko-finskoj koprodukciji. Film je sinkroniziran.

U četvrtak u 20 sati u svojoj će knjižnici Ozljani moći pogledati francusko-belgijski animirani film "Avril i neobičan svijet", a Filmski EU tjedan završava u petak, 30. lipnja, u kino dvorani POU Slunj, gdje će u 20:30 biti prikazan francuski film "Daleki rođaci: Revolucija".

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!