GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Gimnazijalac Rudolf Ravbar u selekcijskom žiriju za srednjoškolski program 15. Zagreb Film Festivala

Gimnazijalac Rudolf Ravbar u selekcijskom žiriju za srednjoškolski
program 15. Zagreb Film Festivala

Selekcijski žiri srednjoškolaca od 26. do 30. lipnja u kinu Europa marljivo gleda prijavljene filmove za PLUS program Zagreb Film Festivala namijenjen srednjoškolcima. Jedan od selektora je i karlovački gimnazijalac Rudolf Ravbar, član Videodružine Gimnazije Karlovac i Kinokluba Karlovac.

Zagreb Film Festival ove godine održat će se od 11. do 19. studenog, a bit će prikazano preko stotinu filmova u petnaest različitih programa. U srednjoškolskoj kategoriji bit će prikazano pet filmova, koji se natječu za nagradu mladog žirija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Gledamo filmove iz mnogih zemalja Europe, različitih žanrova, te biramo pet koji će se prikazati u Plus programu na ovogodišnjem ZFF-u. Ekipa je super i dobro se slažemo. Rasprave nakon ogledanog filma vrlo su dinamične i zanimljive, jer nam se u većini slučajeva mišljenja razlikuju. Svi filmovi su super i bit će teško odabrati filmove za prikazivanje. Iako smo tek na pola puta, polako već pišem listu filmova koje ću predložiti, kaže Rudolf.

Voditeljica Kinokluba Karlovac Ksenija Sanković dodaje kako mladi karlovački filmaši redovito posjećuju PLUS program Zagreb Film Festivala te su ponosni kako je ove godine jedan njiho član u žiriju mladih.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!