GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino za djecu, nakon jučerašnje nedjelje u Dugoj Resi, iduće stiže u Slunj

Riječno kino za djecu, nakon jučerašnje nedjelje u Dugoj Resi,
iduće stiže u Slunj

Riječno kino za djecu, u organizaciji Kinokluba Karlovac, ove godine donosi kreativne igraonice i odlične animirane filmove koje će zabaviti djecu, a ni odrasle neće ostaviti ravnodušnima.

Prva postaja Riječnog kina za djecu bila je Duga Resa. Prekrasan ambijent dugoreškog Amfiteatra je poslužio jučer kao idealno mjesto za zabavu i film. S početkom u 20 sati Društvo naša djeca Karlovac provelo je kreativnu igraonicu koja je zaokupila mališane. Uz to je održana i senzo-motorička radionica roditelje i bebe koju je provela Ivana Štedul iz SenzoGYM d.o.o. Djeca starijih uzrasta su se zabavljala uz sportsku platformu sa sportskim senzo-motoričkim igrama. Nakon igre i zabave u kojoj su uživali posjetitelji uslijedio je prvi film ovogodišnjeg Riječnog kina za djecu. O interesu za ovakve manifestacije svjedoči činjenica da se za animirani film Pernata banda tražilo mjesto više! Animirani film o papigi meksičkog podrijetla zvanom Kuko razveselio je najmlađe, ali i one starije, koji su pažljivo pratili Kukovo putovanje do Hollywooda i spašavanje vlastite obitelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječno kino za djecu ne staje ovdje, sljedeća postaja je Slunj! Sljedeće nedjelje, 23. srpnja Gradsko kupalište u Slunju postat će mjesto odvijanja sljedećeg Riječnog kina za djecu.

- Povedite svoju djecu na kreativnu igraonicu u 20 sati, a poslije ih razveselite animiranim filmom Vrapčić Richard u 21:30. Ne propustite vesele pustolovine malenog vrapčića Richarda jer ste među prvima koji ga mogu pogledati! Film kreće u kinima od 20.7., a u Slunju ga možete pogledati samo tri dana nakon premijere, poručili su iz Kinokluba, pozivajući ne samo djecu, nego i one starije da se pridruže i uživaju u odličnim animiranim filmovima iduće dvije nedjelje jer je ulaz na sve programe besplatan.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!