GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Ozljane oduševio "Trainspotting 2", Riječno kino večeras u Karlovcu uz napeti kviz pa ponoćni triler "The Circle"

Ozljane oduševio

Prije uzbudljivog filmskog vikenda u Karlovcu, Riječno kino uz Karlovačko posjetilo je sinoć i Ozalj, gdje je program počeo u 20 sati uz slušaonu filmske glazbe, tijekom koje su najsretniji dobili i prigodnu nagradu - CD. U 21:30 gradsko kupalište na Kupi pretvoreno je u kino na otvorenom uz "Trainspotting 2", nastavak kultnog filma Danny Boylea - Ozljani su dobro napunili kupalište-kino i uživali u ovom odličnom filmu.

Večeras se Riječno kino vraća na Foginovo kupalište na Korani, i to prvo kvizom! Naime, u 21 sat počinje novo karlovačke izdanje popularnog Kviza općeg znanja - KOZa. Prijaviti se mogu ekipe sastavljene od dva do četiri člana, sve će voditi stand up komičar Goran Vugrinec, a one s najvećim znanjem očekuju i vrijedne nagrade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dakako, večer neće proći bez filma, ali ovog puta bit će prikazan u ponoćnom terminu - riječ je o trileru The Circle, s Tomom Hanksom i Emmom Watson u glavnim ulogama, tako da će posjetitelji napetu natjecateljsku atmosferu zamijeniti s još napetijom filmskom atmosferom.

Spomenimo i da je Riječno kino uz Karlovačko u subotu također u Karlovcu, uz slušaonu filmske glazbe u 20 sati te film "Kapetan Fantastični" (Viggo Mortensen u srazu života u prirodi i moderne civilizacije) u 21:30. U nedjelju je, pak, na rasporedu Riječno kino za djecu, ovog puta u Slunju uz film "Vrapčić Richard".

KAportal.hr

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!