GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Foginovo sinoć još jednom puno uz "Kapetana Fantastičnog", Riječno kino večeras u Slunju uz dječji hit "Vrapčić Richard"

Foginovo sinoć još jednom puno uz
foto: Matija Purgar

Velik broj Karlovčana i Karlovčanki proveo je još jednu ugodnu večer na Foginovom kupalištu na Korani, uz Riječno kino uz Karlovačko i dobar film. Ovog puta na rasporedu je bio film "Kapetan Fantastični", koji je, sudeći po reakcijama, stekao poprilične simpatije posjetitelja. Prije same projekcije, karlovački filmoljupci mogli su uživati i u slušaoni filmske glazbe koju je omogućio Bixio, a najsretniji posjetitelji dobili su i CD-e s glazbom iz najpopularnijih filmova i serija.

Večeras je na rasporedu druga večer Riječnog kina za djecu, i to u Slunju, gdje će mališani moći uživati u novom dječjem filmskom hitu "Vrapčić Richard". Film je na rasporedu u 21:30, no mališani do slunjskog gradskog kupališta mogu doći već u 20 sati kada ih očekuje zanimljiva i besplatna kreativna radionica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novo izdanje Riječnog kina uz Karlovačko na rasporedu je već u ponedjeljak u Dugoj Resi, gdje će u 20 sati u amfiteatru biti održane igre na sreću, a u 21:30 na rasporedu je film "Sve ili ništa", duhovit i intrigantan triler o svijetu kriminala na američkom jugu.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!