GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino: Mali Slunjani uživali uz "Vrapčića Richarda", radionicu i igraonicu, večerašnji program u Dugoj Resi odgođen

Riječno kino: Mali Slunjani uživali uz

Druga večer Riječnog kina za djecu održana je u Slunju, gdje su mališani mogli uživati u novom dječjem filmskom hitu "Vrapčić Richard", koji je upravo ovih dana doživio i premijeru u kinima. Ovaj animirani film o malenom vrapčiću koji traži svoje korijene nakon što ga rode, koje su ga posvojile, ostavljaju kako bi migrirale u toplije krajeve, osvojio je srca malih posjetitelja, ali i onih starijih koji su na koranskom kupalištu u Slunju odlučili provesti nedjeljnu večer uz film. Prije filma, pak, dječaci i djevojčice mogli su uživati i u kreativnoj radionici i igraonici koju je vodila Ivana Francišković Olrom, dok su igre osmišljene zahvaljujući Društvu Naša djeca.

Dječje Riječno kino u nedjelju 30. srpnja na rasporedu je u Karlovcu, gdje mališane također očekuje kreativna igraonica te "Vrapčić Richard". Za razliku od programa za odrasle, dječji program odvijat će se na plaži kod jablanova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče Riječnog kina uz Karlovačko, večerašnji program u Dugoj Resi je odgođen zbog vrlo loše prognoze i gotovo sigurne kiše. Kako sada stvari stoje, Dugorešani će u igrama na sreću (u 20 sati) i filmu "Sve ili ništa" (u 21:30) moći uživati u srijedu.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!