GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Petak na Foginovom protekao uz svirku, kviz i film "Burek", večeras radionica izrade nakita i novi film o Spider-Manu

Petak na Foginovom protekao uz svirku, kviz i film
foto: Matija Purgar

U tijeku je posljednji karlovački vikend Riječnog kina uz Karlovačko na Foginovom kupalištu. Petak navečer započeo je u odličnom raspoloženju uz glazbu, kviz i film. Foginovo kupalište su preplavile afrosoul harmonije Dorotee Zovko aka Aklee Neon koje su vrlo ugodno iznenadile posjetitelje koji su gošću ispratili iskrenim i dugotrajnim aplauzom. Uslijedio je kviz preko mobitela, na kojem je nagradu odnio Marko Lapić. Za kraj, prikazan je film Burek. Sponzori večeri bili su Karlovačko, slatkovodni akvarij Karlovac – Aquatika i pekara Rakovac, koja je sukladno imenu filma počastila publiku - burekom.

Večeras probudite umjetnika u sebi na kreativnoj igraonici izrade nakita koju vodi Kornelija Skolan od 20 sati. Djetinjstvo i školovanje završila je u Njemačkoj na jugu Bavarske, a oduvijek se bavila kreativnim i humanitarnim radom. Od 2012. je u poduzetničkim vodama i posvećuje se svijećama i poklonima za razne sakramente i prigode te suvenire koje izrađuje za Aquatiku i galerije diljem Lijepe Naše.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon kreativnog izražavanja, slijedi malo adrenalina uz najnoviji nastavak filma Spider-Man:Povratak kući u 21:30. Poznati superjunak se ovaj put pojavljuje uz još jednog superjunaka, Tonyja Starka, Iron Mana! Kritičar poznatog časopisa The Rolling Stone kaže kako je Tom Holland u ulozi Spider-Mana najbolji glumac dosad, tako da nemojte propustiti ovu avanturu!

Što se, pak, današnjeg programa na Foginovom tiče, ljubitelji sporta mogu se bilo kao sudionici bilo kao gledatelji uključiti u vaterpolo turnir koji počinje u 12 sati.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!