GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Nove avanture Spider-Mana napunile Foginovo, večeras na plaži "kod jablanova" najnoviji animirani hit "Vrapčić Richard"

Nove avanture Spider-Mana napunile Foginovo, večeras na plaži

Riječno kino sinoć se, za ovu godinu, oprostilo od Foginovog, a učinjeno je to na odličan način, u kreativnoj i filmski uzbudljivoj večeri. Kreativci su si na početku programa dali oduška na radionici izrade nakita i uz pomoć Kornelije Skolan izrađivali lijepe ukrasne predmete i svijeće, koje su u skladu s filmskom večeri ukrašavali motivima mreže i paukova.

Film "Spider-Man: Povratak kući", pak, pokazao se kao odličan izbor za ovu večer, odaziv publike bio je izvrstan, a rezervirati mjesta mnogi su došli i sat vremena prije projekcije. Dakako, problema s mjestom nije bilo, jer oni koji i nisu uspjeli osigurati neku od stolica ili luftića, u toploj su večeri mogli jednako uživati sjedeći na travi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovom projekcijom završio je ovogodišnji karlovački dio Riječnog kina uz Karlovačko, ali nije gotova sama manifestacija, a niti program u Karlovcu. Naime, već večeras u Karlovcu je još jedna filmska večer, ali Riječnog kina za djecu, i to na plaži kod jablanova. U 20 sati počinje kreativna igraonica za mališane s Ivanom Francišković Orlom i Društvom Naša djeca Karlovac, a u 21 sat dječaci i djevojčice moći će uživati u najnovijem animiranom hitu "Vrapčić Richard", o malenom vrapčiću kojeg su odgajale rode jer je siroče. Film prati njegove avanture na kojima traži svoje korijene, a upoznaje i mnoge zanimljive likove.

Riječno kino uz Karlovačko, pak, obići će još nekoliko destinacija u županiji - već u ponedjeljak je u Kamanju (Petrinjski kut) uz mali kviz u 21 sat te film "Spider-Man: Povratak kući" u 21:30, u srijedu je na rasporedu dva puta odgađano gostovanje u Dugoj Resi uz igre na sreću te film "Sve ili ništa", a u četvrtak slijedi gostovanje u Bariloviću (Stari grad) uz arheološku radionicu i film "Lov na divljake". Posebno atraktivno bit će u petak, kada će Riječno kino gostovati na redovnom putovanju Žitne lađe uz film iznenađenja.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!