GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino napokon "odradilo" i Dugu Resu - večeras Barilović, a sutra će kino zaploviti na Žitnoj lađi

Riječno kino napokon
foto: Matija Purgar

Nakon dvije odgode zbog nevremena, Riječno kino uz Karlovačko napokon je "odradilo" Dugu Resu. I sinoć su prijetile munje i gromovi, srećom ipak nisu poremetile program u dugoreškom amfiteatru, gdje su se posjetitelji zabavljali uz igre na sreću te film "Sve ili ništa".

Danas Riječno kino i neće baš biti posve u skladu sa svojim nazivom jer seli u - dvorac! Stari grad Barilović novi je domaćin ove manifestacije, a posjetitelji će moći i naučiti nešto novo i zanimljivo, jer u 20 sati na rasporedu je arheološka radionica. Nakon radionice, u 21:30 slijedi komedija "Lov na divljake", novozelandskog redatelja Taika Waititija, već poznatog po vrlo uspješnim komedijama. Film govori o Rickyju i ujaku Hecu, čiji se naizgled loš odnos možda promijeni nakon što su primorani pobjeći u novozelandsku divljinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, u petak će Riječno kino uz Karlovačko po prvi puta i zaploviti! Naime, na plovidbi Žitne lađe u okviru Riječnog kina bit će prikazan film iznenađenja, a zainteresirani se primaju sve dok se ne popune mjesta. Vrijedi požuriti jer interes je vrlo velik!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!