GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino u Bariloviću dovelo filmsku čaroliju i u staru utvrdu, večeras će po prvi puta i zaploviti, i to Žitnom lađom!

Riječno kino u Bariloviću dovelo filmsku čaroliju i u staru utvrdu,
večeras će po prvi puta i zaploviti, i to Žitnom lađom!
foto: Matija Purgar

Četvrtak navečer okupio je posjetitelje Riječnog kina uz Karlovačko u nešto drugačijem ambijentu. Stari grad Barilović poslužio je kao destinacija za film, ali i za edukaciju. U ostacima dvorca na uzvisini iznad Korane od 20 sati započela je arheološka radionica na kojoj su posjetitelji obišli ruševine i doznali nešto više o povijesti Starog grada Barilovića, njegovoj funkciji i načinu obrane te ulogama ljudi koji su tamo boravili. U 21:30, u prepunom atriju dvorca, započela je projekcija novozelandske komedije "Lov na divljake". Sponzori večeri bili su karlovački slatkovodni akvarij – Aquatika i Karlovačko.

Danas se Riječno kino uz Karlovačko ponovno vraća u okolicu Karlovca, u Brođane, gdje posjetitelje očekuje i pravo ploveće kino. Naime, zaplovit će Žitna lađa, replika drvene lađe iz prošlosti, na kojoj će se prikazivati film iznenađenja. Plovidba počinje u 19 sati, a zainteresirani se zbog velikog interesa mogu javiti organizatorima za rezervacije dok se mjesta ne popune.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!