GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Večeras u 19 sati na Starom gradu Dubovcu otvaranje izložbe fotografija Juliena Duvala kao najava Foto dana mladih

Večeras u 19 sati na Starom gradu Dubovcu otvaranje izložbe
fotografija Juliena Duvala kao najava Foto dana mladih

Još je samo nekoliko dana ostalo do početka Foto dana mladih, koji će u našem gradu okupiti nadarene mlade fotografe iz cijelog svijeta, koje čeka bogat natjecateljski i edukativni program. Puno je događanja i za građanstvo, od glazbenog PickUp Music Festivala, preko filmskih večeri pa sve do niza izložbi koje će Karlovac pretvoriti u pravu foto galeriju.

Prva od izložbi na rasporedu je i prije svečanog otvaranja Foto dana mladih, već večeras u 19 sati na Starom gradu Dubovcu, kada će biti otvorena izložba "Vision of Sounds" istaknutog fotografa francuskog podrijetla Juliena Duvala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radi se o retrospektivi fotografija nastalih tijekom posljednje četiri godine. Od ljepota Hrvatske pa sve do velikih europskih festivala, sve fotografije imaju osnovni motiv: trenutak odnosno emociju inspiriranu glazbom. Julien Duval rođen je u Francuskoj 1984. Svoje fotografsko putovanje započeo je 2010. nakon što je diplomirao geografiju i odlučio promijeniti svoju profesionalnu karijeru. Radio je kao službeni fotograf brojnih festivala kao što su Tomorrowland (Belgija), Ultra Europe (Hrvatska), World Club Dome (Njemačka, Južna Koreja), INmusic (Hrvatska), Bestival (Engleska)...

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!