GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Nove filmske atrakcije i za Karlovčane - u petak 22. rujna prikazuje se horror hit "Ono", a 23. rujna dječji hit "Mali Bigfoot"

Nove filmske atrakcije i za Karlovčane - u petak 22. rujna
prikazuje se horror hit

Dan poslije na svoje će doći i najmlađi ljubitelj filma. U subotu u 17 sati u Domu OS RH Zrinski bit će prikazan novi dječji animirani hit "Mali Bigfoot". Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima super moći. Međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu. Film je sinhroniziran.

I za "Malog Bigfoota" ulaznice su već u pretprodaji u KAtravel, a cijena je 25 kuna, kao i za "Ono". Na dan projekcije, ostane li ulaznica, cijene će biti 30 kuna pa vrijedi požuriti i kupiti ih u pretprodaji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!