GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Veliki svjetski filmski hitovi stižu ove jeseni i zime u Karlovac, bit će i premijernih projekcija, ali i besplatnih!

Veliki svjetski filmski hitovi stižu ove jeseni i zime u Karlovac,
bit će i premijernih projekcija, ali i besplatnih!
Nakon ljetnih filmskih hitova na Starom gradu, ove jeseni gledat ćemo ih u Domu Zrinski

Dugo očekivani horror "It" i dječji filmski hit "Mali Bigfoot" koji su ovog petka i subote na rasporedu u Domu OS RH Zrinski, samo su početak ciklusa koji će, zahvaljujući udruzi mladih kreativaca Izvan fokusa i multimedijalnoj tvrtki Radar, ove jeseni i zime biti prikazani u Karlovcu, iako još uvijek čekamo otvaranje pravog kina. Ove jeseni bit će to i uz sponzora, Heineken Hrvatska, odnosno Karlovačko pivo.

A, čekanje na obnovu Edisona bit će narednih mjeseci puno lakše uz zaista odličan filmski program u kojem će biti i premijernih projekcija, ali i besplatnih! Premijerno će Karlovčani, primjerice, vidjeti novi nastavak Ratova zvijezda "Posljednji Jedi", dok će prije projekcije filma "Crveni pas - početak" svi zainteresirani moći besplatno pogledati njegov prvi dio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konkretniji datumi bit će objavljeni uskoro, a zasad se može reći da će, između ostalog, karlovački filmofili u listopadu moći pogledati "Blade Runner 2049" kao i spomenuta dva dijela "Crvenog psa". U studenom stiže vrlo zanimljiv film prepun sjajnih glumačkih imena nastao na osnovu slavnog dijela Agathe Christie "Ubojstvo u Orijent Expressu", kao i dječji hit "Coco i velika tajna". U prosincu je, pak, u prvom planu svakako premijerno prikazivanje najnovijih Ratova zvijezda, a klince će pred Božić sigurno razveseliti novi nastavak filma o popularnom medvjediću Paddingtonu.

Dakako, to je samo dio programa i lijepih filmskih iznenađenja koja nas očekuju u narednim mjesecima.

A, za početak, ovog petka u 20 sati uživajte uz "It", a u subotu u 17 sati uz "Malog Bigfoota". KAportal će najsretnijim čitateljima u utorak i srijedu pokloniti po jednu ulaznicu za svaki od ovih filmova.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!