GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Uz najnovije filmske hitove u Zrinskom Karlovčane filmski program očekuje i u Zorin domu - ovog ponedjeljka "Cafe Society"

Uz najnovije filmske hitove u Zrinskom Karlovčane filmski program
očekuje i u Zorin domu - ovog ponedjeljka

Uz najnovije filmske hitove u Domu OS RH Zrinski (podsjećamo, 5. listopada Karlovčani će moći vidjeti dugo očekivani "Blade Runner 2049" čak i prije premijere u SAD-u i Velikoj Britaniji!), ljubitelji filma ove će jeseni moći uživati i u programu "Kino u kazalištu" u Gradskom kazalištu Zorin dom, gdje su na programu odlična filmska ostvarenja, koja nismo imali prilike vidjeti u našem gradu.

Program će se odvijati ponedjeljkom, a već ovog ponedjeljka svi zainteresirani filmoljupci moći će pogledati film Woody Allena "Cafe Society". Radnja filma odvija se u New Yorku tridesetih godina prošlog stoljeća. Budući da mu je dosta roditeljskih svađa i brata gangstera, Bobby Dorfman osjeća da mu je potrebna životna promjena. Odlučuje okušati sreću u Hollywoodu gdje ga ujak Phil, iznimno utjecajan agent, zapošljava u svojoj kompaniji. Bobby se u Hollywoodu ubrzo zaljubljuje, ali u djevojku koja ima dečka. Spreman je na prijateljstvo sve dok jednog dana ona ne pokuca na njegova vrata i kaže mu kako ju je dečko upravo ostavio. Sve se u Bobbyjevom životu mijenja i to na romantičan način.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Početak filma je u 20 sati.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!