GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Večeras u Karlovcu dugo očekivani "Blade Runner 2049", ulaznice do 17 sati u KAtravelu, a potom na blagajni kod ulaza

Večeras u Karlovcu dugo očekivani

Karlovčani će večeras u Domu OSRH Zrinski imati priliku premijerno pogledati dugo očekivani hit Blade Runner 2049, nastavak kultnog filma iz 1982. U organizaciji multimedijalne tvrtke Radar i udruge Izvan fokusa, film se u Karlovcu prikazuje samo dva dana nakon svjetske premijerne projekcije u Los Angelesu, a večer prije nego što će film krenuti u redovnu kino distribuciju u SAD-u i Velikoj Britaniji.

 

Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K (Ryan Gosling) pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom (Harrison Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao prije trideset godina…

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice se mogu do 17 sati kupiti u turističkoj agenciji KAtravel, a kako Dom OSRH Zrinski prima čak 800 filmoljubaca, organizatori kažu kako će gotovo sigurno ponešto ulaznica ostati i za prodaju na blagajni tako da svi još uvijek stignu nabaviti svoju.

Podsjećamo i da je u subotu u 17 sati u Domu OSRH Zrinski na rasporedu besplatna projekcija popularnog filma "Crveni pas", a koja je ujedno i najava nastavka "Crveni pas: Početak" koji će Karlovčani moći pogledati 28. listopada. Za besplatnu projekciju također je potrebno podignuti ulaznice u KAtravelu, još ih nešto ima, ali požurite!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!