GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Novi filmski spektakl - u Karlovcu 13. prosinca pretpremijera dugo očekivanog filma "Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi"

Novi filmski spektakl - u Karlovcu 13. prosinca pretpremijera dugo
očekivanog filma

Već gotovo godinu dana poduzeće RADAR i udruga Izvan fokusa u Karlovac dovode najveće filmske hitove, a vrhunski filmski doživljaji nastavljaju se uz pretpremijeru dugo očekivanog novog spektakla Ratovi zvijezda.

Novi nastavak «Ratovi zvijezda: Posljednji jedi» Karlovčani će, uz malobrojnu drugu publiku, imati priliku pogledati dan prije ostatka svijeta - 13. prosinca u 20:30 sati u Domu OSRH Zrinski. Film će se u većini kina diljem svijeta i Hrvatske moći pogledati tek od idućeg dana, 14. prosinca. Ulaznice za ovaj filmski spektakl do 30. studenoga u prodaji su samo online putem KINO.hr po cijeni od 33 kn, a preostale ulaznice potom i u poslovnici KAtravela. Ulaznice je poželjno kupiti na vrijeme i na taj način si osigurati mjesto na pretpremijeri u Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Lucasfilmovim Ratovima zvijezda: Posljednji Jedi, Skywalkerova se saga nastavlja kad se junaci filma Sila se budi pridruže galaktičkim legendama u epskoj pustolovini koja otkriva vjekovne zagonetke Sile i donosi šokantna otkrića vezana za prošlost. Zvijezde filma su Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac…Rian Johnson je scenarist i redatelj, a producenti su Kathleen Kennedy i Ram Bergman. Dodatnu atraktivnost hrvatskoj publici svakako dodaje i podatak da je dio filma sniman u Dubrovniku.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!