GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

"Film pod bor" - Karlovčani 13. prosinca među prvima mogu pogledati nove Ratove zvijezda, stiže i novi film o medvjediću Paddingtonu

Ovog prosinca očekuje nas drugo izdanje "Filma za pod bor" u organizaciji poduzeća RADAR i udruge Izvan fokusa u Domu OSRH Zrinski u Karlovcu. Kao što je već najavljeno Karlovčani će, uz malobrojnu drugu publiku, imati priliku pogledati film «Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi» dan prije ostatka svijeta - 13. prosinca u 20:30 sati. Film će se u većini kina diljem svijeta i Hrvatske moći pogledati tek od idućeg dana, 14. prosinca. Zadnje ulaznice za ovaj filmski spektakl u prodaji su u poslovnici agencije KAtravel u Karlovcu po cijeni od 35 kn. Već u subotu 16. prosinca s početkom u 17:00 sati u sklopu «Filma za pod bor» na rasporedu je novi film «Medvjedić Paddington 2» koji će razveseliti najmlađe. Ulaznice su također dostupne u poslovnici agencije KAtravel po cijeni od 25 kn.

U Lucasfilmovim "Ratovima zvijezda: Posljednji Jedi", Skywalkerova se saga nastavlja kad se junaci filma Sila se budi pridruže galaktičkim legendama u epskoj pustolovini koja otkriva vjekovne zagonetke Sile i donosi šokantna otkrića vezana za prošlost. Zvijezde filma su Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac…Rian Johnson je scenarist i redatelj, a producenti su Kathleen Kennedy i Ram Bergman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Medvjedić Paddington sretno se smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddington i Brownovi će morati krenuti u potragu za lopovom.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!