GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

6. FDM i 3. PickUp Festival - Ludnica na TBF-u i snimanje turističke fotografije, danas novi zadaci, ali i svirke

6. FDM i 3. PickUp Festival - Ludnica na TBF-u i snimanje
turističke fotografije, danas novi zadaci, ali i svirke

Višestruki dobitnici Porina, Crnog Mačka i Zlatne Koogle, splitski TBF, karlovačkoj su publici još jednom pokazali zašto su na glasu kao jedan od najboljih hip hop bendova na ovim prostorima. Zadovoljstvo su iskazali i sami članovi benda koji su atmosferu nazvali fantastično, posebno se osvrnuvši na atrij Starog grada koji, kako su rekli, ima "čudnjikavu i uzbudljivu vibru".

Uz njih, publika je mogla uživati i uz hard rockere Bad Mushrooms iz Zagreba, alternativni rock bend Media Stres iz Čakovca, elektro-puhački groove Detonator In Session te Nipplesi uz koje je zabava trajala do kasno u noć.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz natjecanje u umjetničkoj fotografiji, sudionike danas očekuje i zanimljiva tribina ‘’Budućnost digitalne fotografije’’. Moderator razgovora je Boško Picula, poznati hrvatski filmski kritičar, a osim mladih fotografa u tribinu su se uključili fotografi Barbara Šarić, Lili Zaneta i Mario Periša.

Digitalne fotografije moguće je snimati s gotovo svakim uređajem, od digitrona do mobitela. Koliko nas nepredvidiva i nezamisliva budućnost ove tehnologije očekuje u budućnosti, može se saznati u FDM centru od 17 sati ili na Facebook stranici Cedevite gdje će biti prijenos uživo. Karlovački fotograf Dinko Neskusil sudionicima će održati predavanje o projektu ‘’KAfotka’’ i analognoj fotografiji pa će tako u jednom danu biti spojene stare i nove fotografske tehnologije.

Akustična večer PickUp Music Festivala započinje u 21 h u Arboretumu Šumarske i drvodjeljske škole. Nastupit će Bruno Šlat, mladi karlovački glazbenik, duo Marko Plavetić & Mirna Radočaj čije smo obrade imali prilike slušati na svečanom otvorenju na Starom gradu Dubovcu. Za žešće note zaduženi su Absortick i EoT.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!