GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Bliži se sjajan filmski vikend, ali neće biti jedini - u siječnju stiže premijera novog filma o Koku

Bliži se sjajan filmski vikend, ali neće biti jedini - u siječnju
stiže premijera novog filma o Koku

Ulaznica za ekskluzivni filmski vikend, u sklopu kojeg se prikazuje «Rogue one: priča iz Ratova zvijezda», «Dolazak» i «Vaiana –potraga za mitskim otokom», je sve manje, a organizatori, udruga mladih kreativaca Izvan fokusa i multimedijska tvrtka RADAR najavljuju kako ovo neće biti jednokratan projekt. Tako će već u siječnju Karlovčani među prvima moći pogledati iščekivani novi nastavak serijala prema romanu Ivana Kušana s glavnim likom Koka «Uzbuna na zelenom vrhu».

Više informacija o budućim filmskim projekcijama u Karlovcu pratite na KINO.hr, a ulaznice za nadolazeći vikend moguće je kupiti u pretprodaji u poslovnici KA travela još samo dva dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A, vrijedi kupiti ulaznice u pretprodaji, jer se u njoj nudi i mogućnost slaganja omiljenih filmskih paketa za pod bor za cijelu obitelj. Najpovoljniji paket sadrži po jednu ulaznicu za sva tri filma, a po cijeni od 70kn ukupno omogućuje uštedu od čak 30 kn. Moguće je slaganje obiteljskih kombinacija jednog večernjeg filma te nedjeljne matineje po cijeni od svega 45 kn ukupno, odnosno 50kn za dva večernja filma. Sve detalje o pogodnim blagdanskim paketima možete potražiti na KINO.hr/pretprodaja.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!