GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Dobra atmosfera na KAbini uz ZG bend Hana ne zna da se šali i karlovačku slikaricu Ivu Katušin

Dobra atmosfera na KAbini uz ZG bend Hana ne zna da se šali i
karlovačku slikaricu Ivu Katušin

U caffe baru Ziggy održana je druga ovosezonska KAbina, na kojoj su nastupili mladi zagrebački indie rock bend Hana ne zna da se šali te mlada karlovačka akademska slikarica Iva Katušin.

Hana ne zna da se šali imali su, po izlasku iz "garaže", zahvaljujući KAbini, upravo u Karlovcu svoj prvi javni nastup i možemo reći kako je zadovoljstvo bilo obostrano - kako ono samog benda, tako i publike, koja ih je pozvala i na zasluženi bis. Bend čine pjevač Tibor Agić, gitaristi Ivan Blažinović i Luka Žgrablić, bubnjar Borna Šućurović i basist Goran Matak. Posebno vrijedi istaknuti stvari "Snažne crte" i "Zrcalo", te "San", koji bi trebao biti i njihov prvi singl.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mlada karlovačka slikarica Iva Katušin tijekom večeri stvarala je svoje novo djelo, a i izložila je par dosadašnjih radova. Odnedavno i sa statusom akademske slikarice, Iva Katušin s Daliborom Jurasom imala je zapaženu izložbu u Galeriji Vjekoslava Karasa, a sada su posjetitelji KAbine mogli njene radove vidjeti i u neposrednijem i opuštenijem ugođaju.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!