GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

U subotu na Maloj sceni Hrvatskog doma izbor najboljeg DJ-a za predstojeći veliki Infinity festival elektronske glazbe

U subotu na Maloj sceni Hrvatskog doma izbor najboljeg DJ-a za
predstojeći veliki Infinity festival elektronske glazbe

U subotu se na Maloj sceni Hrvatskog doma održava finale Infinity DJ Contesta koji je pokrenula karlovačka udruga Infinitum, a na kojem će biti odabran sretnik ili sretnica (ili duet!) koji će steći pravo nastupa na velikom Infinity Festivalu, koji se u Karlovcu održava 29. lipnja.

U uži izbor ušlo je šestero natjecatelja, a kako se žiri nije mogao odlučiti za najboljih petero, odlučio je da svih šestero natjecatelja dobije priliku predstaviti se publici u finalu ove subote, 1. lipnja, na Maloj sceni Hrvatskog doma. Po završetku večeri, publika će u roku od 48 sati imati priliku glasati za najbolji set, a konačnu odluku o pobjedniku po zbroju glasova publike i žirija saznat ćemo 4. lipnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na subotnjem finalu publici će se predstaviti po tri solo DJ-a i tri b2b para, a početak je u 22 sata. Do ponoći će atmosferu zagrijavati Infinitumovi DJ-i, a od ponoći kreću finalisti, a to su Alen Merdan iz Zagreba, Zlee iz Koprivnice i Stefan T iz Karlovca te tri b2b para iz Zagreba: Gordan & Petra, Grgur & Tin te Igor & Vinko.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!