GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Legenda techno scene Ivan Komlinović u subotu na Sceni na slavljeničkom partyju LED kolektiva

Legenda techno scene Ivan Komlinović u subotu na Sceni na
slavljeničkom partyju LED kolektiva

Nakon vrhunskog provoda u Edisonu tijekom ovogodišnjih Dana piva, LED kolektiv vas vodi na novo glazbeno putovanje, ovog puta s još jednom istinskom ikonom hrvatske elektroničke glazbene scene - Ivanom Komlinovićem! Ove subote, s početkom u 23 sata, kreće party koji je posvećen 12. obljetnici od pokretanja LED festivala, kojim su obilježene godine razuzdanog plesa i nezaboravnog partijanja u Karlovcu i okolici.

Uz glavnog gosta za dobru zabavu tijekom večeri zaduženi su i LED DJ-i Vedran Božić, Dots i Naos, a sve bi trebalo potrajati do 7 ujutro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više od dvadeset godina karijere Ivana Komlinovića, uz koju su se vezali različiti događaji te brojna postignuća u glazbenom stvaralaštvu i nastupima, gotovo da nema smisla nabrajati, jer bi to samo za sebe bilo sadržajno štivo namijenjeno strpljivom čitatelju. Ipak, čini se da je u posljednje vrijeme ovaj zagrebački DJ, producent, inženjer zvuka, mastering inženjer, live performer, dodatno pritisnuo papučicu gasa, te je cijeli svoj profesionalni opus podigao na višu razinu. Iako u svojim DJ setovima vrlo često stilski putuje kroz prilično različite žanrovske forme, uvijek sebe svrstava u techno DJ-e te je kao dio techno lineupa nastupio na nebrojeno puno partya i festivala u regiji i šire.

Iako je live act njegova opsesija, Ivan je techno DJ i niti u jednom trenutku nije zapostavio svoje korijene. Njegov je live nastup prilično rijetka i atraktivna pojava, no u nekim okolnostima i na nekim tipovima partya, procjenjuje kako je DJ nastup prikladniji prostoru, tehničkim uvjetima i tipu partya.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!