GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

I sljedeće subote pleše se do jutra na Sceni - novi ForMat dovodi legendu house scene Boruta Cvajnera

I sljedeće subote pleše se do jutra na Sceni - novi ForMat dovodi
legendu house scene Boruta Cvajnera

Sinoć su na Maloj sceni Hrvatskog doma uživali ljubitelji techno zvuka, a naredne subote na svoje će doći partijaneri koji preferiraju house glazbu, jer gost Scene je legendarni DJ Borut Cvajner. Ovim partyjem ujedno se otvara treća sezona programa ForMat.

Ovaj hrvatski DJ i opsesivni kolekcionar vinila jednako je iskren kao i zvuk koji s njih izlazi, a njegova zarazna energija je nešto na što plesni podij ne može ostati imun. Tome je možda najbolji dokaz Borutovo ponovljeno pojavljivanje na zabavama u kultnom berlinskom klubu Tresor. Momak iz Pule trenutno se glazbom bavi gotovo 20 godina, a njegov glazbeni put najznačajnije je zacrtalo vrijeme koje je proveo u Italiji i Berlinu. Također, njemačka prijestolnica je postala te ostaje i dan danas, središnja točka njegova života pa je svake godine i najvažnije odredište.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Borut Cvajner trenutno živi i djeluje u Hrvatskoj, ponajviše u rodnoj Puli, gdje organizira događaje pod nazivom Ame. To je program kroz koji Borut već pet godina predstavlja svoje viđenje elektroničke glazbe – žanrovski raznoliki plutajući mikro svemir, koji bez napora spaja glazbu, performanse i vizualnu umjetnost.

Uz Cvajnera za dobro raspoloženje zaduženi su Dujo i Nec, a početak je zakazan za 23 sata. Ulaz za ranoranioce je 30 kuna, a nakon ponoći cijena ulaznice bit će 40 kuna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!