GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Još jedna izvrsna svirka u River Pubu - stižu Bluzy Threesome, pobjednici ovogodišnjeg Blues Challengea

Još jedna izvrsna svirka u River Pubu - stižu Bluzy Threesome,
pobjednici ovogodišnjeg Blues Challengea

Sve aktivniji The River Pub ove subote organizira još jednu odličnu svirku - gost Rivera i Karlovca je izvrsni sisački blues bend Bluzy Threesome, pobjednik ovogodišnjeg hrvatskog izdanja Blues Challenga i predstavnik Hrvatske na skorašnjem International Blues Challenge natjecanju u kolijevci bluesa - Memphisu!

Bluzy Threesome je četvorka iz Siska, koja je svoj izričaj našla u bluesu. Na njihovom repertoaru je niz sjajnih standarda u kojima se vokal Antonije Kihalić - Tonke, odlično snalazi. Na gitari je Juran Strmecky, a iza njih dvoje stoji čvrsta ritam sekcija s Augustinom Dovranićem na basu i Matejem Smiljanićem na bubnjevima. Njihovi iskričavi koncerti pravo su osvježenje na lokalnoj sceni, a polako ih publika željna dobre žive svirke upoznaje i u regiji. Koncerti rijetko traju manje od dva i pol sata, bez pauze, samo glazba i čisti užitak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I zato, ako volite blues, ma ako volite dobru glazbu, pronađite vrijeme i skočite na koncert Bluzy Threesoma, nećete zažaliti. Naravno, povedite prijatelje i spremite se na ludi provod.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!