GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

U subotu na Sceni b2b set Duje i Dotsa, KAportal vam poklanja tri ulaznice, evo što trebate učiniti

U subotu na Sceni b2b set Duje i Dotsa, KAportal vam poklanja tri
ulaznice, evo što trebate učiniti

Za kraj studenog partijanere očekuje još jedna plesna večer na Maloj sceni Hrvatskog doma. Ovog puta će iza pulta s cjelonoćnim b2b setom stati Dots i Dujo - dvojac koji se uvijek rado vraća rasplesati karlovačku publiku.

Dots je na sceni aktivan više od 10 godina. LED i Beat Svega audio-vizualni programi samo su neki od projekata na kojima je radio, a kroz dugogodišnje bavljenje glazbom ugostio je mnoga domaća i strana imena. Što se njegovog glazbenog pričanja tiče, najpoznatiji je po svom dubokom, mračnom i eksperimentalnom zvuku koji ti ne da da podiju kažeš 'zbogom'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njemu uz bok naći će se Dujo, jedan od osnivača i organizatora River Festivala uz čiju smo selekciju i vještu izvedbu plesali na obalama rijeke Mrežnice. Osim Rivera, Karlovac ga pamti i po programu Format koji na sceni bilježi šest izdanja. Kroz godine, Dujo je svoj zvuk gradio i nadopunjavao, često spremajući neočekivana iznenađenja, Ipak, ovaj put domaćin se vraća svojim korjenima pa torbu puni industrijskim zvukom.

Dečke smo i do sada imali prilike slušati u b2b izdanjima, a sudeći po prethodnima, čeka nas plesna večer puna dobre mjuze i energije. Party počinje u 23 i traje do 6 sati.

Upad za ranoranioce, koji stignu prije ponoći, iznosi 20 kuna, dok se nakon toga penje na 30 kuna. KAportal poklanja po jednu ulaznicu za troje najsretnijih čitatelja - sve što morate učiniti je podijeliti ovu objavu s našeg Facebook zida i imati malo sreće!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!