GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Večeras nekoliko live svirki u gradu, a u subotu na Sceni "old school" hip hop party

Večeras nekoliko live svirki u gradu, a u subotu na Sceni

Dobra svirka očekuje večeras posjetitelje Papa's bara. Za ugodno raspoloženje uz funky, blues, rock i soul hitove zadužen je Nos Tress, koji će večeras nastupiti i u proširenom izdanju, odnosno uz poznati trojac koji čine Aleksandar Baić (vokal, klavijature), Matko Benčić (gitara) i Darko Car (bas), večerašnju svirku popunit će i Davor Drakulić na bubnjevima. Početak svirke je u 22 sata.

U Kazališnoj kavani u isto vrijeme zasvirat će dvojac Are & Be, koji čine Milan Prša i Robert Pajić. U HotSpot Pubu, pak, za dobru atmosferu zadužen je Damir Biondić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu će na svoje doći ljubitelji hip hopa, pogotovo starijeg. Na Maloj sceni Hrvatskog doma na rasporedu je Old School Hip Hop slušaonica/party, s početkom u 22 sata. Posjetitelje očekuju Wu-Tang Clan, Public Enemy, Run-D.M.C. , A Tribe Called Quest, N.W.A. , 2PAC, Cypress Hill, Mobb Deep, Erik B. & Rakim, Geto Boys, Naughty By Nature, Psycho Realm, De La Soul, KRS-One, Schoolly D, Gang Starr, EPMD, Das EFX, House Of Pain, Funkdoobiest, Onyx, The Alkaholiks, Delinquent Habits...

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!