GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Na Starom placu opet bogat program u "Dnevnom boravku", potom gledanje utakmice pa koncert TRAM11

Na Starom placu opet bogat program u

Karlovčane i danas očekuje puno zabave i zanimljivih događanja na "dnevnom boravku" na Starom placu, a navečer će sve biti garnirano prijenosom polufinalne utakmice SP Hrvatska - Engleska na velikom video zidu, nakon čega slijedi i koncert popularnih TRAM11.

Događanja će puno biti i prije - sve počinje u 18 sati dječjom predstavom "Baloni", nastavljaju se i svakodnevne izložbe i radionice, a u 19:30 koncert će održati Ana B. Good. U 20 sati kreću nogometna uzbuđenja na velikom ekranu, a u poluvremenu slijedi mali predah uz break dance show. Nakon utakmice, u 22 sata, ili nešto kasnije bude li opet produžetaka i penala, slijedi koncert TRAM11.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zabavno će biti i kod Knjižnice za mlade koja danas slavi 15 godina postojanja - već ujutro održana je radionica "Jednostavno...knjigastično!", a od 17:30 slijedi radionica kaligrafije i tipografije "Umjetnost slova". U 19 sati bit će otvorena izložba "Kako smo odrastali: 15 godina Knjižnice za mlade (i stare)" te kreće svirka bendova Zone Child i GunBlade koja će također biti prilagođena utakmica - svira se do utakmice i nakon nje! Nakon utakmice slijedi i vatreni nastup Magmatikke, a posjetitelje očekuje i nagradna igra.

U Gradskom muzeju u 19 sati bit će otvorena izložba "Zora pjeva" povodom 160. obljetnice Prvog hrvatskog pjevačkog društva Zora. Autorica izložbe je mr. sc. Sanda Kočevar.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!