GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Subota u znaku glazbe: Jazz koncert na Starom gradu, odličan dokumentarac na Korani, svira se i u Dugoj Resi

Subota u znaku glazbe: Jazz koncert na Starom gradu, odličan
dokumentarac na Korani, svira se i u Dugoj Resi

Glazbeni sladokusci u Karlovcu i Dugoj Resi doći će večeras na svoje. U prvom planu svakako je 12. Međunarodni etno jazz festival u Karlovcu, koji večeras na Starom gradu Dubovcu donosi koncert Zvjezdan Ružić Sexteta. Koncert počinje u 21 sat, a šestorka vrsnih glazbenika koju predvodi sve poznatiji i popularniji riječki jazz pijanist garancija je odlične glazbene večeri. Uz Ružića, sviraju hrvatski i slovenski glazbenici Lenart Krečić, Vojkan Jocić, Tomaž Gajšt, Miha Koren i Adriano Bernobić.

Oni koji vole nešto žešću glazbu, a ujedno i film, neće pogriješiti ako večer provedu na Foginovom. U okviru "Riječnog kina uz Karlovačko" na koranskom kupalištu prikazuje se glazbeni dokumentarac "Scream For Me Sarajevo". Priča o gostovanju legendarnog pjevača Iron Maidena Bruca Dickinsona i koncertu u Sarajevu ratne 1994. godine kada je grad još bio pod srpskom opsadom, oduševila je publiku diljem svijeta, a Karlovčani je mogu pogledati večeras u 21:30.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glazbeni užici ove subote zagarantirani su i u Dugoj Resi uz River Jam Session na "Veseloj livadi" u Belavićima. Početak je u 18 sati, a za jam su zaduženi dobro poznati dugoreški i karlovački glazbenici iz bendova kao što su Udriground, Soul Radio, The Gigsons, Nipplesi... Pridružit će im se Osječanka Aklea Neon sa svojim vrlo zanimljivim i privlačnim glazbenim izričajem.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!