GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Večeras svirke uz St. Patrick's Day u Podroomu i Papasu, "Noć glazbe" uz Bacha u Glazbenoj i promenadi, predstava u Zorin domu...

Večeras svirke uz St. Patrick's Day u Podroomu i Papasu,
Žestoki The Yellow Buzz večeras su u Podroomu (foto: Toni Mijač)

Više ne treba posebno ni naglašavati da su karlovački vikendi sve zanimljiviji i ispunjeniji. I večeras će biti za svakoga ponešto, od kazališne predstave, preko niza koncerata klasične glazbe, do večernjih svirki i pivskih tuluma uz St. Patrick's Day.

Već od 17 sati u koncertnoj dvorani Glazbene škole Karlovac počinje nova karlovačka "Noć glazbe", uz 332. obljetnicu rođenja velikog skladatelja Johanna Sebastiana Bacha. Na rasporedu je čak osam koncerata, a u bezvremenskim melodijama Bachovih skladbi moći će uživati i svi prolaznici uz tri velika video ekrana na karlovačkoj promenadi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 19 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom pogledajte zanimljivu predstavu udruge Vrapčići "Zavirite u moj film", a večernji sati bit će ovog petka u znaku pivopija koji će feštati Dan Svetog Patrika. U mnogobrojnim karlovačkim ugostiteljskim objektima večeras ćete moći pronaći dobar izbor irskog piva, često i po promotivnim cijenama, a mi smo izdvojili Podroom i Papa's bar, u kojima posjetitelje očekuju i odlične svirke.

17:00 (do ponoći) Glazbena škola Karlovac - "Noć glazbe" (osam koncerata klasične glazbe uz video ekrane na promenadi)

19:00 Zorin dom - predstava "Zavirite u moj film"

22:00 Podroom - St. Patrick's Day, svirka benda The Yellow Buzz (ZG)

23:00 Papa's bar - St. Patrick's Day, svirka benda Nukleus (Damir Šomen / Danko Krznarić)

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!