GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Sjajni Chui u subotu na Maloj sceni HD, predgrupa točna56 - KAportal vam poklanja šest ulaznica za koncert

Sjajni Chui u subotu na Maloj sceni HD, predgrupa točna56 -
KAportal vam poklanja šest ulaznica za koncert

Odličan koncert u subotu je na rasporedu na Maloj sceni Hrvatskog doma - gost Karlovca je mladi hrvatski instrumentalni bend Chui, koji njeguje ponešto drugačiji pristup jazzu. Spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji sa jazzom, elektronikom i rock'n'roll beskompromisnim pristupom već sa prvim albumom "Chui" osigurao je bendu kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Krajem 2013. godine objavljuju i drugi album „The Second Arrival“ koji kao i prvijenac dobiva samo pohvale od glazbene kritike i publike. 2015. godine Chui objavljuje treći album Third Sun From The Stone koji je osim što je pobrao samo odlične kritike, na skoro svim top listama proglašen za domaći album godine što do sad nije uspjelo ni jednom jazz sastavu u Hrvatskoj, te je bio nominiram za nekoliko nagrada Porin.

Šarolik stilski glazbeni spektar je omogučio Chuievcima da nastupe na najvećim regionalnim festivalima jazz, rock i alternativne glazbe. Trenutno rade na novom albumu čije će prve zvukove uskoro javnosti predstaviti u pjesmi „Tebi putujem“ na kojem su ostvarili suradnju sa glazbenom divom Josipom Lisac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Chui nastupa u sastavu Toni Starešinić – klavijature & elektronika, Vojkan Jocić – sax & elektronika, Ivan Levačić – bubnjevi, Konrad Lovrenčić – bas gitara.

Kao predgrupa zasvirat će perspektivni mladi karlovački bend točka56.

KAportal, vam, poklanja šest ulaznica (3x2) za ovaj koncert, a kako do njih provjerite na našoj Facebook stranici!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!