GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Rock z mudima vol. 2 - rock fešta na Maloj sceni HD zadovoljila rasplesane fanove žestoke muzike

Rock z mudima vol. 2 - rock fešta na Maloj sceni HD zadovoljila
rasplesane fanove žestoke muzike
foto: Silvijo Selman

Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla pretvorili su svoj "Rock z mudima" u mali tradicionalni festival - nakon prošlogodišnje sjajne fešte ove su godine na Malu scenu Hrvatskog doma još jednom doveli odličnu rock postavu. Ujedno i gotovo idealnu kombinaciju - (vrlo) mlade lokalne snage Tight Grips (pobjednike posljednjeg HGF festivala), iskusne legende Dik O'braz te jedno od najzanimljivijih imena današnje hrvatske rock scene: Muscle Tribe Of Danger And Excellence.

Svirku su otvorili Tight Grips i dobro zagrijali publiku za nastup iskusnjara iz Dik O'braza koji su natjerali fanove na razbacivanje i ovacije, baš kao i Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla. Jahači su predstavili i neke nove stvari, postava s novim bubnjarom sve je usviranija, a tekstovi i muzika i dalje beskompromisni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Muscle Tribe Of Danger And Excellence imaju već i bazu istinskih fanova, uz skakanje i ovacije, bilo je i puno vrištanja i idolopokloniteljskih pogleda prema frontmenu, karizmatičnom Domagoju Šimeku, a s druge strane stizala je odlična i energična svirka za kraj uspješnog festivala.

Scena je bila solidno popunjena, atmosfera izvrsna, iako je publike komotno moglo biti i više pa oni koji su sinoć odabrali neku drugu zanimaciju svakako mogu požaliti.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!