GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Večeras "lude devedesete" uz DJ Knežu na Sceni, Nos Tress svira u Podroomu, a osebujni Aerodynamic Vibers u Papasu

Večeras

Iz večerašnje gradske ponude izdvajamo tri zabavna događanja na Maloj sceni Hrvatskog doma, u Podroomu te u Papa's baru. Na Malu scenu Hrvatskog doma, a ujedno po prvi puta i u Karlovac, stiže popularni program zagrebačkog DJ-a Kneže - Dance Hard. Posvećen svemu najboljem što nude devedesete, ali i "trash" momentima iz posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća, ovaj program svim posjetiteljima nudi ludu zabavu do sitnih sati. Od glazbenih giganata kao The Prodigy pa sve do nezaboravnih trash imena kao što su Senna M i Velina. Početak je u 22 sata, a do ponoći je upad besplatan pa vrijedi uraniti. Nakon ponoći cijena ulaznice je 20 kuna.

Sve popularnije su i redovne rock svirke petkom u Podroomu. Nakon što smo mogli vidjeti nekoliko starih i novih zanimljivih imena iz Zagreba, večeras nas očekuje domaća ekipa, ali već itekako etablirana dobrom svirkom i dobrom zabavom koju pružaju. Riječ je o bendu Nos Tress, koji čine Aleksandar Baić (vokal), Matko Benčić (gitara) i Darko Car (bas), a početak svirke je u 22 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Papa's baru, pak, večeras možete uživati u zanimljivom glazbenom projektu iz susjedne nam BiH, odnosno Bihaća - Aerodynamic Vibers. Riječ je o kombinaciji gitarističke svirke i miksete. Za dobru zabavu zaduženi su Zosko i Arslan Handukić te Ervin Duratović. Početak je u 23 sata, uz besplatan upad.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!