GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Ni u kolovozu neće nedostajati atraktivnih događanja - među prvima PickUp Music Festival, headlineri prve večeri su Let 3

Ni u kolovozu neće nedostajati atraktivnih događanja - među prvima
PickUp Music Festival, headlineri prve večeri su Let 3

Izuzetno lijepo, bogato i sadržajno karlovačko ljeto nastavit će se i u kolovozu, kada će jedna od središnjih manifestacija svakako biti Foto dani mladih, koji po prvi puta u gradu na četiri rijeke okupljaju nadarene mlade fotografe iz cijelog svijeta te PickUp Music Festival koji se održava u sklopu popratnog programa Foto dana mladih, a koji će ponuditi dvije odlične glazbene večeri.

Prva od njih na rasporedu je u četvrtak, 10. kolovoza, kada će na Starom gradu Dubovcu svirati četiri benda, na čelu s legendarnim Let 3, koji se odavno voli s karlovačkom publikom pa nema sumnje da ćemo i ovog puta moći uživati u odličnom koncertu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, ništa manje zanimljivo neće biti poslušati i ostale bendove te večeri - budućnost hrvatske rock glazbe u pravom smislu te riječi, karlovački Tight Grips i zagrebački Mr. Albino, mlade autorske bendove koji su osvojili posljednja dva izdanja Hrvatskog glazbenog festivala, najvećeg demo festivala u zemlji. Uz njih, zasvirat će i odlično usvirani i uvježbani dugoreški Motörhead tribute bend - March ör die.

PickUp Music Festival ove godine održava se pod generalnim pokroviteljstvom Heinekena, a organizatori, udruga mladih kreativaca Izvan fokusa, ovih će dana objaviti i kompletan raspored za drugi dan festivala. Ulaznice će se moći kupiti od ponedjeljka u agenciji KAtravel u Gundulićevoj ulici - cijena za jedan dan je 50 kuna, a dvodnevna festivalska ulaznica moći će se kupiti za zaista izuzetno povoljnih 80 kuna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!