GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Večeras nova "Kulturna večer kod Putnika" uz foto izložbu iz Dominikanske Republike, zanimljivu svirku i odličan dokumentarac

Večeras nova

Večeras je na rasporedu peto izdanje "Kulturnih večeri kod Putnika", koje je pokrenuo KAportalov novinar i građanski aktivist Darko Lisac. Publiku očekuju izložba, svirka i dokumentarac, a sve priredbe održat će se u Tijesnoj ulici uz, dakako, besplatan ulaz.

S početkom u 20 sati publika će, kao i tijekom cijele večeri, moći razgledati izložbu fotografija iz Dominikanske Republike, koje je na putovanju u ovu daleku zemlju usnimila mlada karlovačka autorica Eva Basta. U 21 sat počinje svirka, a gost Tijesne ulice ovog puta je Zagrepčanin Davor Peršić koji pod umjetničkim imenom MagisterLudiManBand oduševljava svojim one man band aranžmanima na instrumentima koji su dijelom nastali i iz sasvim neobičnog materijala, poput starih dijelova bicikla ili motorne pile!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon svirke večer će završiti uz odličan i nagrađivani rumunjski dokumentarac "Cinema, Mon Amour", o jednom od posljednjih rumunjskih malih kina i borbom njegovog vlasnika da očuva dašak starih vremena u doba kada to nije nimalo lako.

Suorganizator je udruga Carpe Diem, a dokumentarac se prikazuje u suradnji s KineDokom.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!