GENERALSKI STOL

Miris oktana uz Mrežnicu: Najbolji hrvatski autoslalomaši odmjerit će snage na najatraktivnijoj stazi – u Generalskom Stolu

Miris oktana uz Mrežnicu: Najbolji hrvatski autoslalomaši odmjerit
će snage na najatraktivnijoj stazi – u Generalskom Stolu

Na polovici sezone autoslalomaši će snage odmjeriti u Generalskom Stolu. U petoj sezonskoj utrci koja nosi naziv "3. nagrada Generalskog Stola", na vrlo atraktivnoj stazi od Keića, odnosno mosta preko Mrežnice, pa sljedećih 1300 metara, po vrlo zahtjevnoj stazi punoj prijevoja i uspona, ali i brzih dionica, uzbuđenja zasigurno neće nedostajati.

Organizator utrke je zagrebački Autoklub "INA Delta", a suorganizator Općina Generalski Stol. Snage će odmjeriti 65 vozačica i vozača iz 11 klubova iz cijele Hrvatske, a njihovi nastupi bodovat će se, osim za Prvenstvo Republike Hrvatske, i za Prvenstvo Sjeverne lige, te za Prvenstvo Zagreba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče tehničkih karakteristika same staze, ona će imati 37 slalomskih vrata koja će biti podijeljena u osam sektora. Na ljestvici u ukupnom poretku prvi je dvostruki državni prvak Hrvoje Belinić iz AK Pula-Rovinj, prati ga Goran Laušin iz SAK Samobora i Mladen Đajić iz Ragusa Racinga, no postolju u Generalskom Stolu se ne nadaju samo oni.

Timovi počinju s okupljanjem već od 8 sati, u 10.30 sati na rasporedu je trening, a zatim slijede tri bodovne vožnje. Pretpostavlja se da bi prva mogla startati oko 14 sati, pa se proglašenje pobjednika očekuje oko 18 sati. Ova dionica ceste, naravno, tijekom subotnjeg događanja, bit će zatvorena za sav promet, osim za trkače.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!