GRAD KARLOVAC

OBJAVLJEN NOVI POSTUPAK

Ne ide baš sve po planu? Poništen postupak javne nabave za obnovu OŠ Dragojle Jarnević - u propisanom roku nije pristigla niti jedna ponuda

Ne ide baš sve po planu? Poništen postupak javne nabave za obnovu OŠ Dragojle Jarnević - u propisanom roku nije pristigla niti jedna ponuda

Procijenjena vrijednost nabave bila je 1.851.214,86 eura bez poreza na dodanu vrijednost

Obzirom da niti jedna ponuda nije stigla na otvoreni postupak javne nabave za izvođača radova na obnovi OŠ Dragojle Jarnević, taj je postupak poništen i objavljen novi, izvijestili su upravo iz gradske uprave. 

Pojašnjavaju kako je nabava radova u predmetu: “Obnova zgrade iz područja obrazovanja oštećene u seriji potresa – OŠ Dragojla Jarnević” provedena sukladno Zakonu o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko – moslavačke županije i Karlovačke županije (NN 21/23) i  Pravilniku o provedbi postupaka nabave roba, usluga i radova za postupke obnove (NN 126/21, 19/22 i 132/22).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Procijenjena vrijednost nabave bila je 1.851.214,86 eura bez poreza na dodanu vrijednost, a rok za dostavu ponuda iznosio je osam dana od dana javne objave u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH.

- Otvaranje ponuda je bilo 17. ožujka 2023. i utvrđeno je da nije pristigla niti jedna ponuda. Zbog toga je postupak poništen, te objavljen ponovljeni postupak nabave za predmetne radove, s rokom otvaranja ponuda 28. ožujka 2023. godine, kažu u Gradu Karlovcu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!