GRAD KARLOVAC

SVI ISPUNJAVALI UVJETE

Novi Edison dobio ravnatelja! Od sedam prijavljenih kandidata, gradonačelnik je imenovao Ivana Gojmerca - četverogodišnji mandat počinje mu u lipnju

Novi Edison dobio ravnatelja! Od sedam prijavljenih kandidata, gradonačelnik je imenovao Ivana Gojmerca - četverogodišnji mandat počinje mu u lipnju
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Iz Grada pojašnjavaju kako je Ivan Gojmerac, nekadašnji učenik Gimnazije Karlovac, magistar ekonomije i magistar socijalne psihologije, a znanje je stjecao i u inozemstvu, baš kao i radno iskustvo na području ekonomije, turizma i kulturnog turizma

Kino Edison, multimedijski centar za kulturno – turističke sadržaje dobio je prvog ravnatelja: Ivan Gojmerac vodit će ga iduće četiri godine, izvijestili su upravo iz karlovačke gradske uprave. 

Na javni natječaj za imenovanje ravnatelja ove nove Ustanove, objavljen 29. ožujka na stranicama Grada Karlovca i u Narodnim novinama, koji je bio otvoren 15 dana, javilo se sedmero kandidata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Svi su ispunjavali tražene uvjete, a gradonačelnik je, na prijedlog Upravnog vijeća, temeljem Statuta Ustanove i Zakona, za ravnatelja imenovao Ivana Gojmerca iz Karlovca, poručuju iz Grada. 

Pojašnjavaju kako je Ivan Gojmerac, nekadašnji učenik Gimnazije Karlovac, magistar ekonomije i magistar socijalne psihologije, koji je osim diplome Ekonomskog fakulteta zagrebačkog Sveučilišta, znanje stjecao i u inozemstvu, baš kao i radno iskustvo na području ekonomije, turizma i kulturnog turizma.

- Mandat ravnatelja Ustanove Kino Edison, multimedijski centar za kulturno – turističke sadržaje počinje mu 1. lipnja, a javnosti će se predstaviti na prvoj sjednici Gradskog vijeća nakon formalnog preuzimanja dužnosti, na kojoj će i prezentirati plan i program rada Edisona, poručuju iz gradske uprave. 

Podsjećaju i kako će kultno karlovačko kino Edison biti u cijelosti obnovljeno i opremljeno zahvaljujući sredstvima Grada i iz ITU mehanizma. Za obnovu će biti izdvojeno 5 milijuna eura, za opremanje 1,1 milijun eura, od čega je 85 posto EU financiranje. 

Izdvojeno


Reci što misliš!