GRAD KARLOVAC

GRADSKI PRIJEVOZ

Grad Karlovac provodi analizu tržišta za javni linijski prijevoz i javnu nabavu vrijednu 1,8 milijuna eura! Zainteresirane pozivaju na sastanak

Grad Karlovac provodi analizu tržišta za javni linijski prijevoz i javnu nabavu vrijednu 1,8 milijuna eura! Zainteresirane pozivaju na sastanak
foto ilustracija - KAportal/Pixabay.com

Grad u svrhu analize tržišta organizira sastanak u petak, 19. svibnja 2023. godine u 9,00 sati u prostorijama Gradske uprave, Banjavčićeva 9.

Grad Karlovac provodi analizu tržišta a kako bi pripremila javnu nabavu u vrijednosti od čak 1,8 milijuna eura. Radi se, naime, o ugovaranju usluge javnog komunalnog linijskog prijevoza putnika na području Karlovca, odnosno autobusnih linija koje bi pokrivale gradski prijevoz.

Stoga organiziraju sastanak i pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte da se odazovu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Temeljem Zakona o javnoj nabavi i Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi, naručitelj u svrhu analize tržišta organizira sastanak u petak, 19. svibnja 2023. godine u 9,00 sati u prostorijama Gradske uprave, Banjavčićeva 9. Obavezna je prethodna najava sudionika na adresu e-pošte: [email protected] najkasnije do 18. svibnja 2023. godine do 15,00 sati, kažu u gradskoj upravi.

Analiza tržišta obuhvaća prikupljanje informacija o predmetu nabave, gospodarskim subjektima koji sudjeluju na tržištu te drugim okolnostima i elementima koji utječu na uvjete nabave, u svrhu kvalitetne pripreme i provedbe ovog postupka nabave.

Izdvojeno


Reci što misliš!