GRAD KARLOVAC

POČELA ŠKOLA

U karlovačke škole danas krenulo 3.677 učenika, među njima 465 prvašića! Mandić u OŠ Mahično: Želimo omogućiti jednosmjenski rad

U karlovačke škole danas krenulo 3.677 učenika, među njima 465 prvašića! Mandić u OŠ Mahično: Želimo omogućiti jednosmjenski rad

Podsjetio je na novinu u ovoj školskoj godini. Naime, OŠ Dragojle Jarnević nastavu će imati u OŠ Braće Seljan jer sveobuhvatna obnova školske zgrade, i konstrukcijska i cjelovita, treba krenuti vrlo brzo.

Počela je nastava u svim osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj a u klupe je sjelo i 3.677 osnovnoškolaca koji pohađaju karlovačke škole. Među njima je i  465 prvašića, čak 50 više nego lani.

Stariji učenici veselim priredbama su im poželjeli dobrodošlicu, a tako je bilo i u OŠ Mahično, u kojoj je 176 učenika, među kojima 19 onih koji su u školske klupe sjeli prvi put.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U ovoj školskoj godini sigurno ćemo pokrenuti aktivnosti koje će omogućiti jednosmjenski rad. Ova škola je, na primjer, predviđena za dogradnju, ali i za izgradnju sportske dvorane; Ministarstvo je odobrilo sredstva. Vjerujem da će današnji prvašići u trećem razredu imati sportsku dvoranu i biti u jednoj smjeni, rekao je gradonačelnik Damir Mandić.

Podsjetio je na novinu u ovoj školskoj godini. Naime, OŠ Dragojle Jarnević nastavu će imati u OŠ Braće Seljan jer sveobuhvatna obnova školske zgrade, i konstrukcijska i cjelovita, treba krenuti vrlo brzo.


- Moramo voditi brigu da je sada puno više učenika na našim ulicama, nogostupima, pješačkim prijelazima i svi koji smo u prometu moramo obratiti posebnu brigu na njih, poručio je gradonačelnik Mandić i svim učenicima, nastavnicima i roditeljima poželio sretnu školsku godinu.

Izdvojeno


Reci što misliš!