KAportal Inline hokej: Mladi karlovački hokejaši gostovali u Sloveniji, zaigrala i najmlađa U7 selekcija | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Inline hokej: Mladi karlovački hokejaši gostovali u Sloveniji, zaigrala i najmlađa U7 selekcija

Iza karlovačkih hokejaša je vrlo aktivan vikend. U subotu je u Horjulu (Slovenija) nastavljena Regionalna Inline Liga za U16 kategoriju. Inline hokej klub Karlovac odigrao je dvije utakmice te upisao dva poraza. U prvoj utakmicu Karlovčani su izgubili od Dinamita rezultatom 3:1. Iako su odigrali odličnu utakmicu predvođeni Markezićem i Kurtagićem protiv najbolje momčadi u regiji za više od pristojnog poraza nije bilo snage! U drugoj utakmici Karlovčani su izgubili od Dolenjskih Toplica rezultatom 7:2. Iako rezultat sugerira drugačije utakmica je bila neizvjesna i puna preokreta a na kraju je odlučilo dvije minute dekoncentracije. Dolenci su poveli rezultatom 2:0. Karlovčani zovu timeout te nakon timeouta počinju igrati puno bolje te do poluvremena uspijevaju izjednačiti na 2:2 golovima Markezića. U drugom dijelu utakmice smjenjuju se prilike s jedne i druge strane. U 30. minuti Karlovčani promašuju odličnu priliku i već u sljedećem napadu primaju pogodak za 3:2. U sljedećih minutu i pol primaju još 2 gola koja su usmjerila utakmicu. U 35 minuti Karlovčani imaju igrača više i vade golmana ne bi li pokušali napraviti još jedna preokret ali primaju pogodak u praznu mrežu. Do kraju utakmice Dolenci postižu još jedan pogodak za konačnih 7:2. Za Karlovac su igrali: Kurtagić, Markezić, Bokun, Šavor – Radičević, Purgar, Bengez, Matijaščić i Kostelac. Sljedeće utakmice su na rasporedu 29. veljče u Karlovcu u inline hokej dvorani u bivšoj vojarni Luščić.

U nedjelju su najmlađi hokejaši Inline hokej kluba Karlovac nastupili na trećem turniru Regionalne Inline Lige U7/U9 u Novom Mestu, u Športnom centru Košenice. Karlovčani su usprkos bolesti mnogih igrača nastupili s dvije ekipe, zajedno s ekipama iz Horjula, Prevoja, Samobora i Dolenjskih Toplica. Kategorije U7/U9 nisu natjecateljske te se ne vode rezultati i poredak ekipa. Svrha turnira je druženje te pružanje djeci mogućnosti da se bave sportom koji vole i da uživaju igrajući!

KAŠonline

  • Odgovori