IZBORI 2016.

Iz HDZ-a istupio predsjednik TO Švarča Juraj Maras - razočaran neispunjenim obećanjima, kaže da ne može više lagati

Iz HDZ-a istupio predsjednik TO Švarča Juraj Maras - razočaran
neispunjenim obećanjima, kaže da ne može više lagati

Juraj Maras, do jučer vrlo aktivan član Mladeži HDZ-a i predsjednik Temeljnog ogranka Švarča jutros je na zanimljiv način dao ostavku na svoju dužnost i objavio izlazak iz stranke.

Dva dana uoči izvanrednih parlamentarnih izbora, mladi je HDZ-ovac, inače administrator Facebook stranice Temeljnog ogranka na najpopularnijoj društvenoj mreži postavio svoje priopćenje pa ga smatramo autentičnim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U njemu, naime, izražava nezadovoljstvo zbog neispunjenih obećanja, te kaže kako više "ne može prenositi neistine svojim stranačkim kolegama".

- Uvidio sam da nemam potporu lokalne stranačke zajednice kako bi pomogao sugrađanima, a prije svega mladim, kojih je po mojoj internoj statistici oko tridesetak napustilo Švarču i prošlo preko granice, piše Maras.

Nadalje, piše da nije razočaran u stranku već "u ljude koji ne slijede interes istinske demokršćanske vrijednosti, već isključivo privatne interese pritom ne prezajući preko gaženja ostalog običnog puka".

- Razočaran opetovanim i pustim obećanjima stranačkog vodstva samo u predizbornim vremenima, ne mogu, a da ne spomenem preostale stranačke kolege koji su jednako razočarani kao i ja, ali se još uvijek nisu odlučili na taj korak. Nemoguće mi je zanemariti potrebe ljudi koji su me izabrali da ih predstavljam ispred svoje lokalne zajednice, njihova stalna pitanja, a moju nemoć u davanju pravi, konkretnih, iskrenih i održivih odgovora. Nadam se da će ova mala kap nezadovoljstva pokrenuti jedan veliki slap promjena prema iskrenijem i boljem sutra, navodi Maras.

Kaže da je neosporna činjenica da veliki broj mladih članova istupa iz članstva, te da ih on ne želi obmanjivati lažnim obećanjima. Smatra da je onda poštenije dati ostavku na sve dužnosti i istupiti iz HDZ-a.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!