IZBORI 2017.

Tri poznata lica čvrsto uz Boljara: On ima osjećaj za grad, a u jednoj godini napravio je puno

Tri poznata lica čvrsto uz Boljara: On ima osjećaj za grad, a u
jednoj godini napravio je puno

Borna Grgurić je diplomant ekonomije i aktivist "Dugoreških mališana", Branko Primužak je bivši saborski zastupnik i bivši dugoreški gradonačelnik, a Anđelko Grman poduzetnik i tajnik u KŠR Mrešnica. Osim što beskrajno vole svoj grad, ovo troje ljudi, naizgled različitih interesa, imaju još jednu zajedničku crtu - smataju da Dugu Resu boljom može učiniti samo kandidat za gradonačelnika Tomislav Boljar.

Sva trojica ući će u Gradsko vijeće Grada Duge Rese s liste HSS-a, a ono što je također zanimljivo, sva trojica su nezavisni, odnosno, nestranački kandidati. To dokazuje da su Boljaru ljudi ispred politike, kao i da  su interesi općeg dobra u Dugoj Resi daleko važniji od bilo kakvih stranačkih interesa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Borna Grgurić

- Boljara podržavam jer je jedini koji nudi nudi realan i izvodljiv program, poznajem ga dobro i znam da nas neće razočarati. U svom je timu okupio stručne ljude, dao je prostora nama mladima i preuzeo inicijativu. Uvjeren sam da možemo zajedno napraviti da Duga Resa i dalje prosperira i ne bude nikakva "zona sivila", rekao je Borna Grgurić, nedavni diplomant ekonomije koji dodaje da je apsolutno spreman pomoći da Duga Resa nastavi brzim tempom dalje.

- Spreman sam uključiti se i pomoći u tome. Na nama je da saberemo glave i realiziramo započete projekte kao i da prezentiramo nove i u konačnici i njih ostvarimo, kaže Borna, te dodaje da se u protekloj godini učinilo jako puno, čak znatno više nego do sada. Kako dodaja, "stara garda" je radila na gradnji infrastrukture koja možda oku i nije toliko vidljiva, no sada je vrijeme da se posveti i mladim ljudima.

Grgurić je, podsjetimo, dugogodišnji aktivist u Dugoreškim mališanima, udruzi civilnog društva koja iza sebe ima brojne projekte, pa mu je, dodaje, cilj da se gradska administracija još više posveti i mladim ljudima.

Branko Primužak

Branko Primužak, iskusni političar, bivši gradonačenik i jedan od utemeljitelja HDZ-a u Dugoj Resi, također je u Tomislavu Boljaru prepoznao budućeg gradonačelnika te se, kaže nam, rado priključio njegovom timu.

- Znam ga od rođenja, on je dugoreško dijete koji je već otprije u Turističkoj zajednici pokazao da ima zgodnih ideja, a sad ih je kao dogradonačelnik i v.d. gradonačelnika počeo i realizirati, započeo je Primužak.

Navodi da je u proteklih godinu dana Boljar jednostavno "eksplodirao", te ga podsjetio na njega u mlađim danima kad je imao viziju kakva Duga Resa treba biti, ali zbog problema u Pamučnoj i ostalima u poslijeratno doba, tada je za njih ipak bilo prerano.

- Duga Resa je na putu da postane prekrasan i turistički perspektivan grad, da fantastično napredujemo. Boljar nam nudi upravo to i zato mi se dopao, kaže nam Primužak. Osvrnuo se i na konkurenciju iz stranke koju je utemeljio u Dugoj Resi, Dijanu Zadrović.

- Ona ima neku svoju propagandu koja je u špranci i ne osjeća problematiku, već samo ponavlja stranačku mantru. Duga Resa ima puno toga, ali uvijek se može bolje, ali i lošije. Sad samo želim da čovjek koji ima ideja za grad, to nastavi i realizira ih, zaključio je Primužak.

Anđelko Grman

Anđelka Grmana brojni Dugorešani znaju kao dugogodišnjeg tajnika KŠR Mrežnica. Kako nam kaže, on i njegovi prijatelji, poznanici i ekipa ribiči uopće ne dvoje koga će podržati za gradonačelnika, pa je on još prije osjetio potrebu pridružiti se Boljaru.

- Pod broj 1, mi smo generacija i jednostavno smatram da toj osobi treba dati priliku da nastavi ono što je započeo. U proteklih godinu dana strašno je puno napravio, to svi Dugoreščani znaju i govore o tome, tako da sam i ja dobio punu podršku svih koji znam da Boljaru pokušam pomoći u tome, priča nam Grman.

- Drugu opciju za našu Dugu Resu jednostavno ne vidim, da ne pričam o tome da je u kampanji bilo i niskih udaraca i svega drugog. Ispred nekoga tko je aktivan u udruzi civilnog društva, ali i kao privatni poduzetnik, smatram da je ovo daleko najbolja i jedina opcija. Nisam jedini koji misli tako, već nas je jako, jako puno, zaključio je Grman.

Sponzorirani članak

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.