IZBORI 2017.

Županijski HSP rezultatima nije zadovoljan, ali ni razočaran - to im je poticaj za daljnji rad

Županijski HSP rezultatima nije zadovoljan, ali ni razočaran - to
im je poticaj za daljnji rad

- Kako svaki izbori imaju svoje specifične okolnosti, tako su imali i ovi što nam je bitno utjecalo na postignute rezultate s kojima nismo zadovoljni ali nismo ni razočarani. Samo pojavljivanje na ovim izborima kao jedina pravaška opcija u Karlovačkoj Županiji i dostignuti postotci, kao i osvajanje vijećničkih mandata u pojedinim općinama nama je poticaj za daljnji rad i konsolidaciju vlastitih redova, poručili su iz županijskog HSP-a, zahvalivši svima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su im dali glas.

Pozvali su sve svoje članove na još predaniji rad, a simpatizere da im se priključe kako bi dali doprinos političkoj sceni grada Karlovca i Karlovačke županije, te se borili za bolji život svih građana, a pogotovo bolju budućnost mladih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Glas HSP-a kao i glas svih onih koji su nam iskazali povjerenje svakako će se čuti, a na nama je da pronađemo način. Naša razmišljanja i prijedloge rješenja iz naših programa ponudit ćemo javnosti putem medija, također i zastupnicima  u općinskim i gradskim vijećima kao i županijskim vijećnicima. Mislimo da nemamo pravo kvalitetne prijedloge i rješenja čuvati za sebe i dozvoliti da ostanu neiskorištena, zaključili su, čestitajući svima na izbornim rezultatima.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!