IZBORI 2020.

PREDIZBORNO PREDAVANJE

HNS-ovci u Dugoj Resi slušali o energetskoj obnovi kuća - na izborima traže potporu građana

HNS-ovci u Dugoj Resi slušali o energetskoj obnovi kuća - na izborima traže potporu građana

Dugoreška organizacija HNS-a jučer je organizirala predizborni motivacijski sastanak članova, a gdje su se predstavili i kandidati u 7. izbornoj jedinici.

Željko Uhlir, državni tajnik u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja održao je predavanje na temu: „Energetska obnova obiteljskih kuća i višestambenih zgrada“ te Predstavio je projekt energetske obnove obiteljskih kuća kako bi se, kažu nam u stranci, ta znanja mogla prenijeti građanima na lokalnoj razini i pružiti potpora u prijavi na javni poziv.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Uz sufinanciranje energetske obnove u iznosu od 60%, te čak 100% sufinanciranja za socijalno ugrožene skupine stanovništva, HNS kao nositelj programa u aktualnoj vladi nastoji što više pomoći svojim građanima i pružiti im dostojan život, rečeno je na sastanku. 

HNS-ovci smatraju da su kroz Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja imali veliki doprinos kao nositelji programa energetske obnove u Hrvatskoj, pa najavljuju i druge projekti koji će doprinijeti održivom razvoju Hrvatske, a za što HNS na ovim parlamentarnim izborima traži potporu građana.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!