IZBORI 2020.

IZBORI 2020

Uoči svakih izbora obnova Zvijezde je ponovo aktualna, Birač se pita: Znaju li HDZ-ovci šta znači prioritet?

Uoči svakih izbora obnova Zvijezde je ponovo aktualna, Birač se pita: Znaju li HDZ-ovci šta znači prioritet?

Od 30 godina HDZ ovdje vlada 26 godina i Zvijezda i dalje propada. Ako ipak znaju što znači riječ prioritet, onda ostaje samo zaključak da su nekompetentni da to riješe.


Revitalizacija i obnova devastirane karlovačke Zvijezde postalo je karlovačko pitanje broj 1 i aktualizira se prije svakih lokalnih izbora. Oni koji ih dobivaju i vladaju gradom, po tom pitanju ne rade ništa ili vrlo malo, pa je ova tema postala i dio predizbornih kampanja na ovim, "velikim", parlamentarnim izborima. 

Jučer se o Zvijezdi oglasio Dimitrije Birač koji na listi koalicijske liste Možemo! također pokušava doći do što većeg glasova birača. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Karlovačka županija i Karlovac u svim su sazivima imali svoje zastupnike u saboru, ali samo kao stranačke igrače, koji Karlovcem vladaju 26 od ukupno 30 godina hrvatske samostalnosti, a da se ništa ne mijenja na bolje, kaže Birač koji je tiskovnu konferenciju održao na dvije čestice s ruševnim građevinama u staroj gradskoj jezgri Zvijezdi.

Njima je vlasnik država, a kako je  Strategijom o razvoju grada Karlovca i Strategijom o kulturnom razvoju Grada Karlovca revitalizacija Zvijezde prioritet, Birač se pita zna li uopće vladajući HDZ što znači pojam prioritet.

- Od 30 godina HDZ ovdje vlada 26 godina i Zvijezda i dalje propada. Ako ipak znaju što znači riječ prioritet, onda ostaje samo zaključak da su nekompetentni da to riješe. U travnju 2018. Grad Karlovac je donio Plan upravljanja Zvijezdom, ali nema ni početka realizacije revitalizacije sukladne planu, zaključio je Birač .

Smatra da te inicijative ne prolaze jer su vladajući prema ovom gradu napravili blokadu zbog toga jer tu imaju poslušnu stranačku kliku, tako da plan obnove Zvijezde i dalje ostaje samo sredstvo za samopromociju klika u izbornim ciklusima.


Reci što misliš!